Weboldalak /

bullet_white.jpg Internet. Webes megjelenés. Online értékesítés. Tartalommenedzsment.
Olyan fogalmak ezek, melyekkel egy cégnek ma meg kell ismerkednie. Mégis sokan idegenkednek az online lehetőségek használatától. Ez gyakran azért történik, mivel mesterséges túlmisztifikálással, követhetetlen technikai lehetőségek és kifejezések használatával már a startvonal előtt elijesztik az érdeklődőket, akik így gyakran olyan megoldásokat választanak, melyek messze nem fedik le igényeiket.

 

bullet_white.jpg A NetOffice egy olyan komplett csomag, amellyel bárki, hozzáértés nélkül kihasználhatja az internet adta lehetőségeket. Nem szükséges tanfolyamra menni a használatához, nagy összegeket beruházni a megvásárlásához, állandó rendszerfelügyeletért külön fizetni és alvállakozókkal harcolni egy egyszerű feladat elvégzéséért. Bárki, aki képes egy irodai szövegszerkesztő program alaszintű használatára, könnyen elboldogul a komplett NetOffice rendszerrel is.

 

bullet_white.jpg Moduláris rendszerének köszönhetően bármilyen feladat elvégzésére találhat megfelelő eszközt, legyen az levelezés vagy feladatmenedzsment. Az integrált funkciók segítségével nem kell több rendszert párhuzamosan használnia, mindent egy helyen megtalál.

 

bullet_white.jpg Egy weboldal létrehozása és karbantartása nem szükségszerűen bonyolult és költséges folyamat. A NetOffice alkalmazásával egy szövegszerkesztő program használatának egyszerűségével és rugalmasságával készítheti el és frissítheti webfelületét olyan egyszerűen, mintha egy árajánlatot készítene. Rugalmas, szabadon bővíthető menüszerkezet, előregyártott stíluselemek használata, kötöttségektől mentes szövegformázás, speciális objektumok képek, animációk, reklámcsíkok (bannerek) egyszerű kezelése: csak néhány a lehetőségek közül, melyet a NetOffice nyújt Önnek.

 

bullet_white.jpg Áruit bemutatná az Interneten? Esetleg egy online boltot is üzemeltetne? A NetOffice használatával ez nem gond. Készíthet online katalógust (árakkal vagy anélkül) és webáruházat is. Partnerei számára külön felületen biztosíthat speciális jogokat a katalógusban.

 

bullet_white.jpg Amennyiben a NetOffice segítségével készített és karbantartott weboldalak lehetőségeire kíváncsi, tekintse meg évekre bontva az eddig elkészültek listáját. 2003>> 2004>> 2005>> 2006>> 2007>>

 
    Powered by NetOffice w3c_html40 w3c_css20